Werkwijze bij het opkopen van voorraden en inventarissen

Onze werkwijze kenmerkt zich door de uitgebreide service die wij, indien nodig, kunnen bieden bij het opkopen van voorraden en inventarissen.
Vanzelfsprekend start iedere opkoop met het aanmelden van een voorraad of inventaris. Aanmelden is mogelijk per telefoon, per e-mail en via ons formulier. Als wij voldoende informatie hebben ontvangen, kunnen wij u een vrijblijvende waardebepaling voor de aangemelde voorraad of inventaris sturen. Uiteraard is het ook mogelijk om op hele korte tijd een afspraak te maken zodat wij uw bedrijf kunnen bezoeken voor het bezichtigen van de goederen of inventaris.

Indien gewenst kunnen wij u compleet ontzorgen

In overleg kunnen wij u verder ontzorgen door aanvullende diensten te leveren zoals demontage, verpakken, palletiseren en transport.
Wij kunnen u, indien gewenst, compleet ontzorgen bij het “bezemschoon” opleveren van uw bedrijfspand. Vraag naar de mogelijkheden.
Neem contact met ons op en geef aan waaruit uw voorraad of inventaris bestaat. Bel 0031 – (0)6 2397 8674 of 0031 – (0)6 5157 1319 of vul het onderstaande formulier in.

Formulier vrijblijvende waardebepaling opkoper van uw goederen

Door middel van het invullen en verzenden van het onderstaande formulier kunt u ons kenbaar maken waaruit uw goederen bestaan.
Wij zorgen voor een vrijblijvende waardebepaling. Let er op zoveel mogelijk details aan ons kenbaar te maken.

Meld vrijblijvend uw goederen of inventaris aan

Vul het onderstaande formulier zo gedetailleerd mogelijk in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Mocht het versturen per formulier niet lukken, dan kunt u ook een e-mail sturen naar info@nexttrade.nl.

    Volgende goederen kopen wij niet

    Aanvragen die via ons formulier worden ingediend waarbij bovenstaande goederen worden aangeboden, worden niet in behandeling genomen.

    Volgende goederen kopen wij wel